Muldream Vegan Green Mild All In One Moisturizer

149,00kr.

En let mælke agtig creme der giver huden masser af fugt og absorberes hurtigt i huden.

En lækker creme til dig, der ikke kan lide en creme konsistens, til manden der vil have en creme der trænger hurtigt ind og ikke fedter.

Denne creme kan alt. Den fugter huden, trænger hurtigt ind i huden, og fedter ikke.

Ceramide er en af hovedingredienserne. Den beskytter huden og reparerer barrieren, den tilfører huden masser af fugt og tilmed øger den elasticiteten i huden.

Madecassoside er med til at berolige irriteret og tør hud. Den tilfører huden fugt, samt har en beskyttende virkning på barrieren.

Panthenol er med til at tilfører huden masser af fugt og bibeholde fugten i huden. Samt den er med til at give huden fornyet glød.

En super lækker creme alle hudtyper kan have fordel af.

110 ml.

AVAILABLE

Anvendelse

Anvendes på afrenset hud.

Påfør en passende mængde i hænderne eller direkte på huden og dup cremen ind i huden.

Ingredienser

Water, Butylene Glycol, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Triethylhexanoin, Glycereth-26, Hydrogenated Polydecene, Ceramide, Portulaca Oleracea Extract, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil, Madecassoside, Asiaticoside, Beta-Glucan, Sodium Hyaluronate, Adenosine, Betaine, Allantoin, Panthenol, Glucose, C14-22 Alcohols, C12-20 Alkyl Glucoside, Sorbitan Isostearate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Propanediol, 1,2-Hexanediol, Disodium EDTA, Fragrance

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Muldream Vegan Green Mild All In One Moisturizer”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *