Spring til indhold

Naexy Heartleaf Recovery Eye Cream

89,00kr.

Fiskemynteekstrakt: hjælper med at fugte, eksfoliere og støtte genopretningen af ​​beskadiget og irriteret hud. Samtidig hjælper øjencreme med at øge elasticiteten og forynge huden og holde den glat og fuld af vitalitet.

Bynkeekstrakt: anti-inflammatorisk, antibakteriel, blødgør huden, falmer mørke pletter, lysner huden, forbedrer ujævn hudtone, regenererer og genopretter beskadiget hud.

Hindbærekstrakt: indeholder en stor mængde E-vitamin, har evnen til at forhindre hudoxidation, reducere rynker og gøre huden omkring øjnene blød og ungdommelig.

Adenosin virker på at bremse hudens ældningsprocessen og effektivt forbedre små rynker omkring øjnene.

Glycerin: fugter, forbedrer hudens barrierefunktion.

Allantoin: er en uundværlig ingrediens i fugtgivende produkter, der genopretter skrøbelig hud. Produktet hjælper med at genoprette og fremme produktionen af ​​kollagen og elastin under huden og forbedrer derved effektivt tør og skællende hud.

Ananasekstrakt: antioxidant, eksfolierer og forbedrer hudens elasticitet.

Blåbærekstrakt: indeholder masser af Anthocyanin, en ingrediens, der har evnen til at beskytte den sarte hud omkring øjnene mod virkningerne af overlegen aktiv ilt. Især Anthocyanin har stor effekt i antioxidation og forebyggelse af hudens aldring.

Druefrugtekstrakt: antioxidant, beroligende, fugtgivende og nærende for huden.

40 ml.

AVAILABLE

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Naexy Heartleaf Recovery Eye Cream”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *