Spring til indhold

Numbuzin No.3 Skin Softening Serum

289,00kr.

Denne serum er en kraftfuld reparations serum der har 2 formål. Mere glød og yngre hud.

Galactomyces(21%) bifida(42%) er en speciel ingrediens, der har vist sig at fugte huden, øge hudens elasticitet og minimere de fine linjer.

Niacinamide bliver mere og mere brugt i hudpleje produkter, da dens egenskaber er fantastiske. Det er med til at minimere pigment pletter, giver fornyet elasticitet i huden. De fine linjer bliver formindsket, samt en fornyet glød.

Hyaluronsyre genskaber fugtniveauet i huden, der får huden til at føles mere fast, linjerne bliver formindsket og en fornyet elasticitet.

Adenosin er en ingrediens der viser en forbedring i huden i form af at de fine linjer bliver formindsket, samt fastheden i huden bliver forbedret.

Panthenol er med til at berolige og fugte huden.

Med sin lette formel nærer og fugter denne serum huden i dybden og efterlader den blød og smidig. Resultatet er en jævn, sund teint, der gløder af vitalitet og ungdom.

Alle hudtyper vil have glæde af denne serum.

50 ml

Udsolgt

Send email når produktet er på lager igen.

Anvendelse

Anvendes på afrenset hud.

Påfør 1-2 pipetter direkte på huden.

Fordel serummet i hele ansigtet – og gerne som øjenserum.

Kan bruges både morgen og aften.

Ingredienser

Bifida Ferment Lysate(42%), Galactomyces Ferment Filtrate(21%), Butylene Glycol, Methyl Gluceth-20, Purified Water, Niacinamide, PEG-90, 1,2-Hexanediol, Glycerin, Squalane, Alteromonas Ferment Extract, Silk Extract, Goat Milk Extract, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Adenosine, Glycereth-26, Xanthan Gum, Polyglyceryl-3 Distearate, Glyceryl Stearate SE, Glyceryl Stearate Citrate, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Carbomer, Tromethamine, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Tropolone, Disodium EDTA

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Numbuzin No.3 Skin Softening Serum”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *