Spring til indhold

Numbuzin No. 3 Pore & Makeup Cleansing Balm With Green Tea And Charcoal

229,00kr.

2-i-1 rensebalm der med sine effektive og skånsomme ingredienser fjerner al skidt og snavs og samtidig er med til at minimere forstørret porer.

Indeholder grøn te-pulver, grøn tefrøolie og grøn te-eksakt (produkt fra Frankrig) der er kendt for sine antioxidante egenskaber, fugtgivende samt er med til at kontrollere overskyden talg/sebum. Udover er grøn te beroligende og fugtgivende for huden.

Trækul er fantastisk til at absorbere talg og sebum fra huden. Det er med til at minimere grove porer og har en effekt på at ensarte hudens struktur.

Rosmarin ekstrakt er antibakteriel der er med til at lindre rødme og irritationer i huden.

En lækker balm der kan bruges af alle hudtyper, men speciel velegnet til dig med uren, kombineret hud, samt forstørret porer.

85 g.

AVAILABLE

✅ Køb dette produkt og modtag 11 Point - til en værdi af 11,00kr.💛

Anvendelse

Anvend en spatel produkt.

Fordel rensen i hele ansigtet – også gerne omkring øjnene og munden.

Du kan lade det sidde på 1-2 minutter, før du vasker rensen af huden.

Dup huden tør.

Ingredienser

Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexyl Palmitate, Sorbeth-30 Tetraoleate, Triethylhexanoin, Synthetic Wax, Polysorbate 85, Silica Dimethyl Silylate, Camellia Sinensis Leaf Powder (10,000ppm), Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Camellia Sinensis Seed Oil (10ppm), Camellia Sinensis Leaf Water (0.1ppm), Charcoal Powder (8,000ppm), Beeswax, Dipropylene Glycol, Chromium Oxide Greens, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Illite, Montmorillonite, Kaolin, 1,2-Hexanediol

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Numbuzin No. 3 Pore & Makeup Cleansing Balm With Green Tea And Charcoal”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *