Petitfee Sleepotent Brightening Cryo Mask

(1 kundeanmeldelse)

179,00kr.

En sand vitaminbombe på krukke, der giver din hud en fornyet vitalitet.

Den er baseret på Cryo Vita koncentrat, der er sammensat af et derivat af vitamin C (3-O-ethyl ascorbinsyre) og niacinamid. Den er med til at give huden en fornyet glød, ensartethed, minimering af pigmentpletter og fine linjer.

C-Vitamin er fyldt med antioxidanter, der har en super indflydelse på huden. Det giver glød, ensarter huden, samt er med til at minimere de fine linjer.

Niacinamide bliver mere og mere brugt i hudpleje produkter, da dens egenskaber er fantastiske. Det er med til at minimere pigment pletter, giver fornyet elasticitet i huden. De fine linjer bliver formindsket, samt en fornyet glød.

Hippophae Rhamnoides olie (havtorn), er fyldt med masser af C-vitaminer der udjævner hudtonen, gør leverpletter og pigment pletter mindre synlige.

Yurzu-olie har et af de højeste antioxidantpotentialer blandt citrusolier. Yuzu har tre gange mere C-vitamin end citron. C-vitamin er nødvendigt for produktionen af kollagen, en nødvendig komponent i sund hud. Olien har en antiseptisk effekt, lindrer muskelspændinger, forbedrer mikrocirkulationen og stimulerer lymfedrænage.

Natriumhyaluronat – skaber en usynlig barriere på huden, der forhindrer fordampning af fugt. Det er med til at forbedrer hudens struktur, reducerer fine linjer og gør huden glat og blød.

Den har 2 i 1 funktion.

Du kan opbevarer den i fryseren -15 grader der gør at strukturen bliver til sorbet. Det er ideel til dig der

· døjer med til hævelser i huden om morgenen

· der ønsker en kølende og drænerende effekt

· der har irriteret hud.

Hvis den opbevares ved stuetemperatur, er konsistensen geltekstur.

Som en ganske almindelig natmaske.

Anbefales til dig der døjer med pigmenteringer, fine linjer, og manglende glød i huden.

55 ml

Udsolgt

Anvendelse

Påfør en passende mængde produkt på huden.

Pas på du ikke kommer for tæt på øjenomgivelserne.

Næste morgen vasker du dit ansigt med lunkent vand.

Ingredienser

Water, Propanediol, Glycerin, Alcohol Denat, Phenyl Trimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Chlorella Vulgaris Extract, Hippophae Rhamnoides Oil, Eclipta

Prostrata Extract, Eclipta Prostrata Leaf Extract, Moringa Oleifera Seed Oil, Citrus Junos Fruit Oil, Sodium Hyaluronate, Cetyl Dimethicone, Polymethylsilsesquioxane, Glucose, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, Fructooligosaccharides, Fructose, Tromethamine, Dehydroxanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Tocopherol, Linolenic Acid, Behenyl Alcohol, Carbomer, Disodium EDTA, Fragrance

1 anmeldelse af Petitfee Sleepotent Brightening Cryo Mask

  1. Alice (verificeret ejer)

    Ren wellness cryo oplevelse! Denne maske er så god…og bedst når den opbevares i fryser. God idé at følge vejledningen…den bliver nemlig til sorbet….smelter og absorberer med det samme. Jeg bruger den også til hals og hænder. Lækkert.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *