Spring til indhold

Real Barrier Extreme Essence Toner

199,00kr.

Real Barrier Extreme Essence Toner er en mælkeagtig essence toner, der nærer huden og er med til at give masser af fugt til huden. 

5 typer hyaluronsyre, der alle er med til at trænge ned i huden og fylde cellerne op med fugt, samt kapsler fugten inde i huden.

Panthenol og Beta-glucan er begge meget fugtgivende ingredienser, der både fugter, men har også en evne til at reparerer hudbarrieren og få huden til at se velplejet og med en fornyet glød.

Allantoin er en kraftfuld ingrediens, der er antiinflammatorisk, antibakteriel, lindrer og har en helende effekt på ødelagt hudbarriere.

En lækker toner der kan bruges af mange hudtyper, men speciel velegnet til dig med tør og sensitiv hud.

190 ml.

AVAILABLE

Anvendelse

Anvendes på afrenset hud.

Du kan bruge en vatrondel, eller du kan komme produktet direkte på huden og dup det forsigtigt ind.

Tip. Du kan også bruge den som en ”maske” på de steder huden trænger til lidt ekstra fugt, eller hvor du har rødme. Så kan du væde en vatrondel, og ligge den på huden 10-20 min.

Ingredienser

Water, Glycerin, Propanediol, Dimethicone, Helianthus annuus (Sun ower) seed oil, Glyceryl stearate, Xylitol, Sodium hyaluronate crosspolymer, Hydrolyzed glycosaminoglycans, Sodium hyaluronate, Hydrolyzed hyaluronic acid, Hyaluronic acid, Butylene glycol, Sorbitan laurate, Hydroxyethylcellulose, Acetyl dipeptide-1 cetyl ester, Panthenol, Beta-glucan, Madecassoside, Myristoyl/palmitoyl oxostearamide/arachamide MEA, Ceramide3, Allantoin, Polyglyceryl-4 caprate, Hydroxypropyl methylcellulose, Carbomer, Sodium polyacrylate, Caprylic acid, Raspberry ketone, Ethylhexylglycerin, Sodium phytate, Benzyl glycol, Caprylyl glycol, 1,2-Hexanediol, Citrus aurantium dulcis (orange) oil, Vetiveria zizanoides root oil, Lavandula angustifolia (Lavender) oil

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Real Barrier Extreme Essence Toner”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *