Spring til indhold
Tilbud

Rovectin Forever Young Biome Ampoule

(1 kundeanmeldelse)

Original price was: 329,00kr..Current price is: 289,00kr..

En lækker serum der er en oliefri serum og er tilegnet til dig der ønsker at minimere de fine linjer.

Rovectin Biome Ampoule har et 7-lags Dualbiotic Complex, stammer fra kokos sukker, der er usædvanligt rig på mineraler og vitamer der er med til at minimere de fine linjer, forbedrer den naturlige fugtbarriere og giver dyb hydrering med en let og forfriskende finish.

Anastatica Hierochuntica-ekstrakt (Rose of Jericho) er en plante, der blomstrer med kun en enkelt dråbe vand i den tørre ørken og giver langvarig fugt i huden.

Auberginefrugtekstrakt hjælper også med at berolige irriteret hud og forbedrer ujævn hudtone.

Lactobacillus/Sojabønnefermentekstrakt der stimulerer hudens immunitet og er med til at skabe en stærk hudbeskyttelse. Det genopretter en hudbarriere der beskytter mod frie radikaler og er forhaler ældning af huden.

Panthenol beroliger og fugter huden, samt genopretter en sund og stærk hudbarriere der beskytter mod frie radikaler.

Adenosine er en ingrediens der bliver mere og mere brugt i kamp mod ældning af huden. Det minimerer de fine linjer samt giver huden en fornyet elasticitet.

En lækker serum der er velegnet til anti aging.

50 ml.

AVAILABLE

Anvendelse

Anvendes på afrenset hud

Kan bruges både morgen og aften.

Ingredienser

Water, Lactobacillus Ferment, Propanediol, Butylene Glycol, Glycerin, Glycereth-26, Niacinamide, 1,2-Hexanediol, Lactobacillus/Soybean Ferment Extract, Bifida Ferment Lysate, Lactobacillus Ferment Lysate, Lactococcus Ferment Lysate, Anastatica Hierochuntica Extract, Solanum Melongena (Eggplant) Fruit Extract, Xylose, Sucrose, Panthenol, Adenosine, Biosaccharide Gum-1, Tromethamine, Hydrogenated Lecithin, Sodium Phytate, Tocopherol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Polyglyceryl-10 Laurate, Diphenyl Dimethicone, Triethylhexanoin, Ethylhexylglycerin, Fructooligosaccharides, Xanthan Gum, Carbomer, Citric Acid, Sodium Citrate, Disodium EDTA

1 anmeldelse af Rovectin Forever Young Biome Ampoule

  1. Ptrolde (verificeret ejer)

    Grunden til de kun 3 stjerner er, at når man kommer pipetten i bøtten efter brug, så er det næsten umuligt ikke at få en del af de dyrebare dråber uden på flasken. Det er bare ikke godt og spild af serum. Den er meget drøj og hvis jeg bruger mere end en enkelt dråbe, føler jeg min hud bliver fedtet og ikke kan optage det hele. Jeg har kombineret hud.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *