Spring til indhold

Skin1004 Madagascar Centella Tone Brightening Capsule Ampoule

259,00kr.

En serum der er fugtgivende, beroligende og har en kraftfuld evne til at minimerer pigmenteringer, solskader og akne ar.

77% Centella Asiatica Ekstrakt der er fantastisk til at berolige, fugte er antibakteriel, samt har en helende indvirkning på huden. Lindrer stresset og rødmefyldt hud.

Niacinamid bliver mere og mere brugt da det er med til at ensarte hudtonen, minimerer fine linjer og pigmenteringer. Samt det regulerer talg og sebum i huden.

Lactobacillus Ferment, er yderst velegnet til at berolige huden, øge elasticiteten i huden samt det minimerer de fine linjer.

Tranexamsyre er med til at forebygger og formindske hyperpigmentering, lysner huden og hjælper med at minimerer acne-ar.

En lækker serum, der kan bruges af alle hudtyper, både sensitiv, kombineret og antiaging.

100 ml.

AVAILABLE

Anvendelse

Anvendes på afrenset hud

Fordel 1-2 pipetter direkte på huden, eller i håndfladerne.

Tryk serummen ind i huden.

Kan bruges både morgen og aften.

Ingredienser

Water, Butylene Glycol, Niacinamide, Glycerin, Tranexamic Acid, 1,2-Hexanediol, Betaine, Centella Asiatica Extract, Zea Mays (Corn) Starch, Xanthan Gum, Microcrystalline Cellulose, Mannitol, Panthenol, Pentylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Hydroxyethylcellulose, Madecassoside, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Arginine, Hydrogenated Lecithin, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Glucose, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Lactobacillus Ferment

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skin1004 Madagascar Centella Tone Brightening Capsule Ampoule”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *