Spring til indhold

The Face Shop Rice Water Bright Lip & Eye Makeup Remover

89,00kr.

Denne make up fjerner, indeholder risekstrakt der udover at fugte huden også er med til at ensarte og giver glød til huden. Den fjerner selv genstridige makeuprester, der er velegnet til alle hudtyper.

Risvandekstrakt (indeholder vitamin A, B, E og ceramide) der er med til at holde huden fugtet også ensarter huden samt opretholder en sund hudbarriere.

Panthenol beroliger og fugter huden. Det er med til at genoprette og opbygge en hudbarrier der danner en barrier mod de frie radikaler.

Birch ekstrakt er meget fugtgivende og beroligende for huden.

Den er opdelt i 2 lag med mælkefarvet emulsion på toppen og en klar base på nederste del.  Når det er olie, er den ikke velegnet til kontaktlinser.

120 ml.

AVAILABLE

Anvendelse

Ryst flasken, så de to væsker emulgerer.

Brug en vatrondel og påfør rensen.

Vask ansigtet efter at have brugt rensen.

Ingredienser

Water, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Mineral Oil, Panthenol, Butylene Glycol, Oryza Sativa (Rice) Extract (1000ppm), Vigna Radiata Seed Extract, Betula Alba (Birch) Bark Extract, Rumex Crispus (Yellow Dock) Root Extract, 1,2-Hexanediol, Alcohol Denat., Hydrogenated Lecithin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PPG-26-Buteth-26, Allantoin, Dipotassium Glycyrrhizate, Cellulose Gum, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil (10ppm), Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Moringa Pterygosperma Seed Oil, Saponaria Officinalis (Soapwort) Leaf Extract, Phenoxyethanol, Fragrance

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “The Face Shop Rice Water Bright Lip & Eye Makeup Remover”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *