Spring til indhold

TIA’M Pore Minimizing 21 Cream

199,00kr.

Døjer du med synlige porer og huden er lidt uens??

Denne poreopstrammende creme forbedrer udseendet i huden, regulerer talgproduktion samt får huden til at se sund ud.

5% niacinamid er en effektiv ingrediens der udover at ensarte hudtonen også hjælper til mod urenheder/akne, minimerer forstørret porer, samt fine linjer.

2,1% pilebarkvand der er en naturlig form for BHA, der er med til at fjerne de døde hudceller, minimerer porerne, samt er med til at normaliserer talg produktionen i huden.

Zink (1%) har en antibakteriel virkning på huden og porerne, der er med til at forhindre betændelse og infektion i udbruddene. 

Panthenol er en super fugtgivende ingrediens, der beskytter huden mod frie radikaler, samt er med til at øge elasticiteten i huden.

Allantoin fugter huden og er med til at styrke hudens barriere.

En skøn let creme, der absorberes hurtigt ind i huden og efter en uges kontinuerligt brug, kan du se en betydelig forbedring i hudens struktur.

60 ml.

AVAILABLE

Ingredienser

Water, Butylene Glycol, Naicinamide, Dimethicone, Glycerin, Salix Alba (Willow) Bark Water, 1,2-Hexanediol, Betaine, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Zinc Oxide, Ethylhexylglycerin, Cetearyl Alcohol, Zinc PCA, Panthenol, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Ethyl Hexanediol

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TIA’M Pore Minimizing 21 Cream”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *