Spring til indhold

Tia’m Snail & Azulene Water Essence

139,00kr.

En skøn flaske med de mest fantastiske ingredienser der kan bruges af alle hudtyper.

Denne essens er fyldt med 87% sneglesekretionsfiltrat  der er kendt for at være fugtgivende, antiinflammatorisk og antibakteriel. Samt er med til at genoprette en naturlig hudbarriere. 

Azule er ekstrakter fra kamille blomsten, der lindrer og beroliger irriteret og rødmefyldt hud. 

Allantoin er en kraftfuld ingrediens, der er antiinflammatorisk, antibakteriel, lindrer og har en helende effekt på ødelagt hudbarriere.

Panthenol er med til at give masser af fugt til huden, samt bibeholde fugten kapslet inde. Det er med til at reparere hudbarrieren.

En fantastisk essence, alle hudtyper kan bruge, selv kombineret og meget sensitiv hud.

180 ml.

AVAILABLE

Anvendelse

Anvendes på afrenset hud.

Du kan bruge en vatrondel, eller du kan komme produktet direkte på huden og dup det forsigtigt ind.

Tip. Du kan også bruge den som en ”maske” på de steder huden trænger til lidt ekstra fugt, eller hvor du har rødme. Så kan du væde en vatrondel, og ligge den på huden 10-20 min.

Ingredienser

Snail Secretion Filtrate (87%), Butylene Glycol, Glycerin, Betaine, Allantoin, Anthemis Nobilis Flower Extract, Beta-Glucan, Sodium Hyaluronate, Chamomilla Recutita (Matric Aria) Flower Oil, Dipropylene Glycol, Saccharomyces/ Viscum Album (Mistletoe) Ferment Extract, Saccharomyces/Imperata Cylindrica Root Ferment Extract, Lactobacillus/Soybean Ferment Extract, Panthenol, Hydroxyethylcellulose, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Chlorphenesin, 1,2-Hexanediol, Sodium Guaiazulene Sulfonate (15Ppm), Disodium EDTA

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tia’m Snail & Azulene Water Essence”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *