Spring til indhold

Torriden Dive in Low Molecular Hyaluronic Acid Serum

229,00kr.

Denne lette, MEGET fugtgivende og beroligende serum, er intet mindre en fantastisk.

5D-Complex Hyalruonsyre der med forskellige molekylestørrelser trænger ned i alle hudlag, celler og membraner og efterlader huden fugtet, med en fornyet fasthed og glød.

Panthenol, allantoin og madecassoside er alle meget fugtgivende, lindrende ved rødme og irritationer i huden, samt de er med til at opretholde og regenerer en sund hudbarriere der beskytter huden mod frie radikaler.

Ceramide der beskytter huden og har en reparerende evne på hudbarrieren. Det er med til at få huden til at se sund og ungdommelig ud.

Farven er smuk lyseblå der kommer fra Malachite ekstrakt der er et mineral. Det bliver brugt i mange anti aging produkter, da det er med til at stimulerer kollagen i huden, samt minimere de fine linjer.

En serum der kan med fordel bruges af alle hudtyper.

50 ml.

AVAILABLE

Anvendelse

Anvendes på afrenset hud

Fordel en pipette direkte på huden og fordel serummet i hele ansigtet.

Klap det ind i huden.

Kan bruges både morgen og aften.

Ingredienser

Water, Butylene Glycol, Glycerin, Dipropylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid (500ppm), Sodium Acetylated Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Allantoin, Trehalose, Betaine, Propanediol, Portulaca Oleracea Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Madecassoside, Madecassic Acid, Ceramide NP, Beta-Glucan, Malachite Extract, Cholesterol, Pentylene Glycol Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, PVM/MA Copolymer, Polyglyceryl-10 Laurate, Xanthan Gum, Tromethamine, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Paeonia Suffruticosa Root Extract

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Torriden Dive in Low Molecular Hyaluronic Acid Serum”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *