Spring til indhold

Torriden Dive in Low Molecular Hyaluronic Acid Toner

199,00kr.

Denne toner er med til at fugte huden til next level.

Konsistensen er let vandig der hurtigt absorberes i huden og holder huden fugtet hele dagen.

5D-Complex Hyalruonsyre der med forskellige molekylestørrelser trænger ned i alle hudlag, celler og membraner og efterlader huden fugtet, med en fornyet fasthed og glød.

Toneren indeholder også en blanding af naturlige ingredienser, herunder grøn te ekstrakt, kamilleekstrakt og centella asiatica ekstrakt, som arbejder sammen for at lindre og berolige huden og reducere betændelse og rødme.

Allantoin, Betaine og Panthenol er enorm fugtgivende og beroligende for huden. De hjælper med at opretholde en sund hudbarriere der beskytter huden mod frie radikaler.

Farven er smuk lyseblå der kommer fra Malachite ekstrakt der er et mineral. Det bliver brugt i mange anti aging produkter, da det er med til at stimulerer kollagen i huden, samt minimere de fine linjer.

En lækker toner der kan bruges af alle hudtyper, selv dig med meget sensitiv hud.

300 ml.

AVAILABLE

Anvendelse

Anvendes på afrenset hud.

Fordel en passende mængde i hænderne eller på en vatrondel.

Dup det forsigtigt ind i huden.

Kan bruges både morgen og aften.

Ingredienser

Water, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Glycerin, Betaine, Allantoin, Panthenol, Portulaca Oleracea Extract, Trehalose, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid (100pp), Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Sodium Acetylated Hyaluronate, 2,3-Butanediol, Pentylene Glycol, Malachite Extract, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Torriden Dive in Low Molecular Hyaluronic Acid Toner”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *