Spring til indhold

Touch In Sol No PoreBlem Primer

129,00kr.

Touch In Sol No Poreblem Primer er en af de bedst sælgende primere på markedet. Det er en let primer, der efterlader huden ensartet og med en fornyet glød.

Grøn teekstrakt, er kendt for sine antioxidanter, der både beskytter og er med til at regulere talgproduktionen i huden.

Collagen er med til at minimere fine linjer og ensarte hudens tekstur, udover er det med til at huden får en mere fasthed og elasticitet.

Virkelig en effektiv primer, der opstrammer og minimere porerne, og huden får en mere ensartet og glattere finish. Pigment pletter, akne ar og fine linjer bliver formindsket.

Alle hudtyper vil have glæde af denne primer.

30 ml.

Udsolgt

Send email når produktet er på lager igen.

Anvendelse

Anvendes som sidste step før din foundation.

Påfør en passende mængde, enten i hele ansigtet, eller de steder der skal dækkes.

Lad det trænge ind i huden før du påfører din foundation/BB cream etc.

Ingredienser

Cyclopentasiloxane, water, dimethicone, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, peg-10 dimethicone, dimethicone crosspolymer, dipropylene glycol, silica, phenoxyethanol, disteardimonium hectorite, magnesium sulfate, fragrance (parfum), methyl methacrylate crosspolymer, titanium dioxide (CI77891), ethylhexylglycerin, disodium edta, aluminum hydroxide, stearic acid, butylene glycol, iron oxides (CI77491), soluble collagen, red 30 lake (CI73360), camellia sinensis leaf extract, triethoxycaprylylsilane

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Touch In Sol No PoreBlem Primer”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *