Spring til indhold

Toun28 Baobab Tree Oil

99,00kr.

Toun28 Hair Soap S19 Baobab Tree Oil Low pH er en hårsæbe i blokform skabt til langt hår. Normalt er sæbeblokke fra naturkosmetik alkaliske og har en tendens til at udtørre huden. Toun28 Hair Soap S19 Baobab Tree Oil Low pH er anderledes. Den er pH-neutral og udtørrer derfor hverken dit hår eller hovedbund. Vigtige ingredienser i denne vidunderlige sæbe er for eksempel olivenolie, arganolie, Camellia Japonica Seed Oil, Baobab Tree Oil og laurbærbladsolie.

Olivenolie hjælper mod tørt hår og spaltede spidser og giver en ny glans.

Camellia Japonica frøolie / blomsterekstrakt: indeholder umættede fedtsyrer og fugter håret. Dette har også en positiv effekt på hovedbunden. Det er en hypoallergen ingrediens. En velplejet hovedbund forhindrer ubehagelig kløe i hovedbunden og styrker hovedbunden, hvilket fremmer hårvæksten.

Laurbærbladolie: har en antibakteriel og svampedræbende effekt, som forhindrer skæl og hårtab. Antimykotika (en del af laurbærolie) virker mod hudens egne svampe, som er ansvarlige for skæl. Hvorfor er det vigtigt? Det er umuligt at vedligeholde velplejet hår uden en sund hovedbund. Desuden stimuleres blodcirkulationen i hovedbunden af ​​laurbærolie, som fører til stærkere hårvækst. Resultatet er imponerende: stærkt, langt og sundt hår med en velplejet hovedbund.

Arganolie er allerede solidt forankret i mange menneskers hårpleje, men for det meste ikke når man renser håret. Det giver håret elasticitet og beskytter dermed mod hårbrud. Det har en cellebeskyttende, anti-inflammatorisk og antibakteriel effekt.

Adansonia Digitata frøolie (baobabtræolie). Baobab er også kendt som baobabtræet. Baobabolie hjælper med at få håret til at skinne og se velplejet ud.

Denne shampoo bar er god til dig med tørt og ødelagt hår.

Udsolgt

Send email når produktet er på lager igen.

Anvendelse

Anvendes i vådt hår.

Skum sæben op og fordel skummet i håret.

Vask håret som du plejer.

Skylles ud med lunkent vand.

Ingredienser

Sodium Cocoyl Isethionate, Coco-Betaine, Camellia Japonica Seed Oil, Laurel Leaf Oil, Adansonia Digitata (Baobab) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Laminaria Japonica Extract, Camellia Japonica Flower Extract, Tocopherol

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Toun28 Baobab Tree Oil”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *