Spring til indhold

Toun28 Blackbean + Charcoal

(2 kundeanmeldelser)

99,00kr.

Toun28 Shampoo Bar plejer det sarte hår med sin naturlige formel med lav pH, der fjerner talgophobning i hovedbunden, mens den styrker hårstråene. Shampoobaren er formuleret med milde ikke-petroleumsoverfladeaktive stoffer, naturlige olier og er fri for silikone, parabener, konserveringsmidler og kunstige farvestoffer.

Toun28 S21 Shampoo Bar er formuleret med sortbønneekstrakt, kul og sort sesamfrøekstrakt, for at fugte og berolige hovedbunden, styrke svækket hår og efterlade det let, blødt og glat. Er med til at reducerer olie i hårbunden, så dit hår ikke ser fedtet ud.

Camellia Japonica frøolie holder håret blødt, hydreret og styrker hovedbunden.

Ricinusolie er en fremragende ingrediens til pleje af hår, øjenvipper og negle, der hydrerer og har en filmdannende virkning på hårstråene

Soja Nera er rig på næringsstoffer, proteiner, vitamin B og K, antioxidanter og har 9 essentielle aminosyrer. En rigtig superfood, der er god til at opretholde den rigtige pH værdi i hovedbunden.

Sort kul tiltrækker molekyler af urenheder, herunder talg, toksiner, tungmetaller, giftstoffer og bakterier. Kan betegnes som en DETOX for din hovedbund.

Anvendes til dig med fedtet hår, tyndt hår og langt hår.

100 g.

AVAILABLE

✅ Køb dette produkt og modtag 4 Point - til en værdi af 4,00kr.💛

Anvendelse

Anvendes i vådt hår.

Skum sæben op og fordel skummet i håret.

Vask håret som du plejer.

Skylles ud med lunkent vand.

Ingredienser

Sodium Cocoyl Isethionate, Decyl Glucoside, Zea Mays (Corn) Starch, Sodium Lauroyl Glutamate, Panthenol, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Houttuynia Cordata Extract, Urtica Dioica (Nettle) Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Charcoal Powder, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Camellia Japonica Seed Oil, Polygonum Multiflorum Root Extract, Xylitol, Laurus Nobilis Leaf Oil, Glycine Max (Soybean) Seed Extract, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Extract, Oryza Sativa (Rice) Extract, Water, Propanediol, Viola Odorata Flower/Leaf Extract, Hedera Helix (Ivy) Leaf/Stem Extract, Pimpinella Anisum (Anise) Fruit Extract, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Musa Sapientum (Banana) Fruit Extract

2 anmeldelser af Toun28 Blackbean + Charcoal

  1. lone lynge (verificeret ejer)

    Bedste hårprodukt! Jeg har tidligere haft udfordringer med at mit hår blev hurtigt fedtet, nu kan der gå op til 10 dage mellem at jeg vasker mit hår.

  2. Pia

    Jeg har købt 2 stykker af denne hårsæbe, en til en ven og en til mig og det er både fordi vi Ønsker noget der gør, at vores hovedbund ikke klør mere og for at skåne miljøet for plastic.

    Den gør sandelig hovedbunden og håret meget rent, men….det blir totalt stift. Den kan ikke bruges uden balsam og selv der, synes jeg den gør håret for stift. Det skete hos os begge. Blir ikke vores favorit.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *