Spring til indhold

TOUN28 Hair Soap S20 Menthol & Peppermint Cooling Scalp

99,00kr. 69,30kr.

Denne shampoo er med til at rense og opfriske fedtet hud takket være pebermynte olie og Indigofera ekstrakter. Shampooen indeholder aktive stoffer til at rengøre grundigt uden at irriterer den sensitive hud. Specifikke vegetabilske olier er med til  at nære og styrke rødderne, sikre stærk og sund hårvækst.

Pebermynteolie har den egenskab, at den forfrisker, renser og fjerner uønsket lugt i hårbunden. Udover stimulerer den hårfoliklerne til sund vækst af nyt hår.

Ricinusolie er en fremragende ingrediens til pleje af hår, øjenvipper og negle. Giver beskyttelse til håret og danner en slags film, til at beskytte hvert strå.

Indigofera er en type sort henna, der hovedsageligt bruges i Indien og Fjernøsten og som har en talg afbalancerende og antibakteriel egenskab. Den reparerer hår foliklerne hvilket gør håret stærkere og mere skinnende..

En lækker forfriskende hår shampoo.

Er velegnet til dig der har sensitiv hårbund

100 g.

AVAILABLE

Anvendelse

Anvendes i vådt hår.

Skum sæben op og fordel skummet i håret.

Vask håret som du plejer.

Skylles ud med lunkent vand.

Ingredienser

Stearic Acid, Lauric Acid, Glycerin, Palmitic Acid, Sorbitol, Water, Sodium Hydroxide, Decyl Glucoside, Cocomidopropyl Betaine, Olea Europae (Olive) Fruit Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Metha Piperita (Peppermint) Oil, Indigofera Tinctoria Leaf Powder, Sodium Hyaluronate, Tocopherol

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “TOUN28 Hair Soap S20 Menthol & Peppermint Cooling Scalp”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *