Spring til indhold

ANUA Heartleaf 77% Soothing Toner

49,00kr.319,00kr.

Denne toner er nummer 1 toner i Syd Korea og meget hype i hele verden.

Med en høj koncentration på 77% Heartleaf Ekstrakt (kamelæonblad) der er med til at berolige irriteret, rødme fyldt hud, samt minimere acne, er den perfekt til alle hudtyper og især kombineret, rosacea, meget sensitiv hud. Det er en plante der har været anvendt i kinesisk medicin på grund af sine mange egenskaber.

Panthenol er et provitamin der er med til at fugte huden, beroligende, anti inflammatorisk samt er med til at beskytte hudbarrieren mod de frie radikaler.

Centella Asiatica Ekstrakt er en sårhelende plante med antiinflammatoriske egenskaber, beroliger og lindrer rødme og irritationer i huden, samt er med til at fugte huden.

En toner der kan bruges af alle og med hurtigt resultat.

Størrelse

500 ml., 250 ml.,  40 ml.

Anvendelse

Anvendes på afrenset hud

Fordel en passende mængde produkt i hænderne eller på en vatrondel.

Dup produktet ind i huden.

Kan bruges både morgen og aften.

Ingredienser

Houttuynia Cordata Extract(77%), Purified Water, 1,2-Hexandiol, Glycerin, Betaine, Panthenol, Saccharum Officinarum (Sugarcane) Extract, Portulaca Oleracea Extract, Butylene Glycol, Vitex Agnus-Castus Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Arctium Lappa Root Extract, Phellinus Linteus Extract, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Apple Fruit Extract, Centella Asiatica Extract, Isopentyldiol, Methylpropanediol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tromethamine, Disodium EDTA

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ANUA Heartleaf 77% Soothing Toner”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *