Spring til indhold
Tilbud

Elizavecca Centella Asiatica Power Ringer Mask Pack

Original price was: 19,00kr..Current price is: 9,50kr..

Centella Deep Power Ringer Mask Pack fra Elizavecca indeholder Centella Asiatica-ekstrakt der er kendt for alle sine egenskaber. Det er med til at berolige huden, lindre rødme og irriteret hud, samt antibakteriel.

Houttuynia Cordata Extract er en plante der er brugt i traditionel kinesisk medicin. Det har både antiinflammatroske og antibakterielle virkninger på huden, samt beroligende og fugtgivende.

Hyaluron syre er med til at fugte huden i alle hudlag, samt bibeholde fugten kapslet inde hele dagen. Det er medvirkende til at huden ser mere fast, ungdommelig og de fine linjer er minimeret.

Fermerteret ris og sojabønner, har en beroligende effekt på huden, samt er medvirkende til at huden bliver mere ensartet.

En virkelig lækker sheet maske der kan bruges af alle hudtyper, men speciel velegent til dig med sensitiv, kombineret og rosacea.

23 ml.

AVAILABLE

Anvendelse

Anvendes på afrenset hud.

Fordel masken over hele ansigtet og lad den virke 20-30 minutter.

Tag masken af og lad essencen trænge ind i huden.

Hvis der er mere tilbage i posen, kan du fordele det udover hals og decolte, eller du kan putte masken tilbage og lukke posen til og stille i køleskabet. (så har du til 2x)

Ingredienser

Water, Glycerin , Dipropylene Glycol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Camellia Sinensis Leaf Extract , Houttuynia Cordata Extract , Centella Asiatica Extract, Dimethicone, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Carbomer, Sodium Hyaluronate, Vincetoxicum Atratum Extract, Portulaca Oleracea Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Phellinus Linteus Extract, Monascus/Rice Ferment, Lactobacillus/Soybean Ferment Extract, Arginine, Hydroxyethylcellulose, Disodium EDTA, Fragrance

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Elizavecca Centella Asiatica Power Ringer Mask Pack”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *