Spring til indhold
Tilbud

Look At Me Teen Again Day Cream

Original price was: 179,00kr..Current price is: 149,00kr..

En dagcreme der indeholder to fantastiske ingredienser til antiaging.

5 slags peptider der er med til at minimere de fine linjer, genopbygger en fasthed i huden, samt øger elasticiteten i huden.

Hvert år der går, mister huden collagen. Derfor er det godt både med indvortes men også udvortes collagen, der er med til at opretholde en fornyet elasticitet, minering af de fine linjer, samt giver cellerne et spark, så de bliver boostet.

Niacinamide ensarter, minerer, opretholder en naturlig olie/talg produktion, samt er med til at genskabe en sund hudbarriere.

Betaine er med til at holde huden fugtet hele dagen, samt har en beroligende effekt.

En lækker dagcreme der kan bruges af alle hudtyper, dog mest til moden hud.

Cremen er let i teksturen, samt den kommer i en ”pumpe”, der er med til at holde den frisk i længere tid, samt meget hygiejnisk.

50 ml.

AVAILABLE

Anvendelse

Anvendes på afrenset hud

Tryk 1-2 gange på ”låget”, så cremen kommer op i midten.

Påføres hele ansigtet.

Ingredienser

Water, Solvent, Butylene Glycol, Glycerin, Cyclopentasiloxane, Hexanediol, Betaine, Niacinamide, Cyclohexasiloxane, Cetyl Ethylhexanoate, Dimethicone, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Arginine, Cetearyl Alcohol, Dipotassium Glycyrrhizate, Tocopheryl Acetate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolyme, Acetyl Hexapeptide, Skin-Conditioning Agent, Pentapeptide, Oligopeptide, Caffeoyl Tripeptide, Decapeptide

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Look At Me Teen Again Day Cream”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *