Spring til indhold

Mary & May Lemon Niacinamide Glow Wash off Pack

199,00kr.

Mary&May Wash-Off Mask Pack er en premium ler maske der med en velafbalanceret blanding af kaolin og bentonit, som absorberer olie og urenheder og har en beroligende og minimering af porerne. Den er blandet med naturlige ingredienser der er fugtgivende, ensarter huden samt giver en fornyet glød.

Udover er den super til pigment pletter, røde akne ar og en trist hud, der trænger til et ordentlig spark.

En blød og lækker cremet lermaske med en skøn tekstur, der ikke er normal for en lermaske. Denne maske holder huden fugtet og stivner ikke.

En maske fyldt med vitaminer af citronskal, ferskenekstrakt og C-vitamin der fjerner døde hudceller og lysner hudtonen, giver glød til huden, samt minimerer de fine linjer. Samt C vitamin er fyldt med antioxidanter der er med til at beskytte huden mod de frie radikaler.

1% niacinamide ensarter hudtonen, giver huden fornyet elasticitet samt minimerer de fine linjer, er super til pigment pletter og røde akne ar.

Allerede efter 1 gang, vil du se at huden er mere ensartet, der er mere liv i huden, samt huden føles blød og fugtet.

125 g.

AVAILABLE

✅ Køb dette produkt og modtag 9 Point - til en værdi af 9,00kr.💛

Anvendelse

Anvendes på afrenset hud.

Påfør en passende mængde rundt i hele ansigtet.

Lad den sidde på 10-15 minutter, før den vaskes af med lunkent vand.

Dup huden tør, før du går videre til næste step.

Ingredienser

Water, Kaolin, Bentonite, illite, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Betaine, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Niacinamide, Dipropylene Glycol, Propanediol, Citrus Limon (Lemon) Peel Powder, Polyacrylate- 13, Xanthan Gum, Montmorillonite, 3-0-EthylAscorbic Acid, Ethylhexylglycerin, Magnesium Aluminum Silicate, Hydrogenated Polyisobutene, Fragrance, Polyglyceryl-10 Laurate, Ethylhexyl Palmitate, Disodium Edta, Sorbitan Isostearate, Butylene Glycol, Quartz, Tocopherol, Prunus Persica (Peach) Fruit Extract, Citric Acid, Gluconolactone

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mary & May Lemon Niacinamide Glow Wash off Pack”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *