Spring til indhold

Skin & Lab Vitamin B Hydrating Gel Cream

189,00kr.

Ekstremt let gel-creme der giver huden øjeblikkelig fugt, blødgør og beroliger den. Den er med til at lindre irriteret, rødmefyldt hud, reparerer hudbarrieren samt har en antiinflammatorisk virkning på huden.

Panthenol 5% B5 er fantastisk til at berolige, fugte, genoprette huden sunde hudbarrierer, samt heler mindre sår og revner.

Centella ekstrakt har en udtalt anti-inflammatorisk virkning på huden. Samtidig med at det lindrer, fugter og beroliger huden.

Ceramider er med til at danne en barriere så huden beskyttes mod frie radikaler. Derudover bevarer det fugten i huden, minimere de fine linjer samt er med til at forbedre fastheden i huden.

Hyaluronsyre af forskellig molekylvægt fugter huden dybt ikke kun på overfladen, men også i dybere lag, der er med til at minimere de fine linjer, samt forbedre gløden og elasticiteten i huden.

Super skøn creme der kan bruges morgen og aften.

Alle hudtyper vil have glæde af denne creme.

50 ml.

AVAILABLE

Anvendelse

Anvendes på afrenset hud.

Påfør en passende mængde creme direkte på huden og fordel cremen ud i hele ansigtet.

Ingredienser

Water, Panthenol, 1,2-Hexanediol, Hydrogenated Poly(C6-14 Olefin), Hydrogenated Poly(C6-14 Olefin), Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Vp Copolymer, Isostearyl Alcohol, Mannitol, Butylene Glycol Cocoate, Hydroxyacetophenone, Microcrystalline Cellulose, Sucrose, Ethylhexylglycerin, Zea Mays (Corn) Starch, Ethylcellulose, Hydroxypropyl Methylcellulose, Citric Acid, Sodium Hyaluronate, Ultramarines(Ci 77007), Glycerin, Butylene Glycol, Hydrogenated Lecithin, Ficus Carica (Fig) Fruit Extract, Centella Asiatica Extract, Tocopherol, Ceramide Np, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Acetylated Hyaluronate, Cyanocobalamin

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skin & Lab Vitamin B Hydrating Gel Cream”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *